55.169 meter och världens godaste hamburgare

Borås-6-timmar-2013

I lördags var det dags för Borås 6-timmars igen. Det var andra gången tävlingen gick och det var ett lika grymt arrangemang i år som förra året. Fast det blev helt klart lite extrapoäng för hamburgaren som serverades av glada funktionärer när stoppskottet gått.

Loppet kan sammanfattas med 6-timmar Boråsregn, 4 koppar kaffe, chokladpraliner, chips, köttbulle-snittar, 10 muggar Coca-cola, 4 muggar blåbärssoppa några russin och torkade aprikoser,  5 halva korv med bröd, lösgodis, 5 doser sportdryck, 2-toabesök och vid 55.169 meter serverades slutligen den godaste hamburgare jag någonsin smakat.

Jag gjorde ett kanonlopp och pressade förra årets Marathontid med en halvtimme och fixade att passera 55 kilometer vilket var ett delmål för 2013. Fick lite hybris en stund mellan 15 och 25 kilometer och körde några snabba varv som gjorde att jag kom att tappa tempo på slutet. Det som är svårast är nog att ha kontroll och inte förivra sig. Hm, får väl prova att hålla mig till 5:1 schema på Ultraintervallerna om två veckor. Känner inte av några direkta skador men är lite stel i låren och tycker det är jobbigt att gå ner för trappor. Såg att man var garanterad en plats nästa år om man sprungit i år – tur för jag längtar redan.

Här är mina varvtider…

Varvtider-borås-2013

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *