Dunkade huvudet i backen…

Idag skulle jag bara ta en lite kortare runda för att hålla mig mjuk inför den kommande veckans uppladdning inför W-R-T ärventyret. Kände redan efter någon kilometer att det var lite underkylt och halkigt på vissa ställen. Tyckte nog ändå att det var rätt OK och framför allt så fanns det bar asfalt att springa på. Efter ytterligare någon kilometer tar jag mig försiktigt fram på en trottoar där det finns en liten ström av vatten. Det går inte fort för jag trippar fram för att inte bli blöt om skorna och PANG SÅ LIGGER JAG PÅ RYGG OCH KÄNNER ATT HUVUDET ÄR PÅ VÄG NER I ASFALTEN OCH SÅ HÖR JAG ETT DUNK OCH HUVUDET TAR MARK.
I blotta förskräckelsen ringer jag på hos fastighetsägaren och påpekar att det är snorhalt på hans trottoar och att lite sand skulle göra gott.
Nu gick det nog rätt bra, lite ont i en armbåge och allmänt öm i kroppen. Sprang klart min runda och hoppas att våren kommer snart.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *