Idag var jag hos en kiropraktor

Nu har jag inte kunna göra något fysiskt på nio dagar. Jo jag cyklade till och från jobbet i torsdags men annars har det bara varit vila och piller sedan nyårsafton.

Idag var jag hos en Kiropraktor för att försöka få koll på kroppen och komma igång med träningen igen och så småningom även löpningen. Har insett att det inte blir någon start i W-R-T Sandsjöbacka Trail Marathon i år. Kommer inte att vara frisk och kommer jag inte att ha ont så vill jag inte riskera att behöva åka helikopter till SU på grund av att benet låst sig och jag blivit nerkyld. Får försöka komma igång igen till nästa omgång UltraIntervaller i Februari. Kan nog fixa 4 intervaller åtminstone.

Sedan blir det dags för Göteborgsvarvet och därefter årets höjdpunkt Stockholm Marathon. Det blir premiär på ett “riktigt” marathon. – troligtvis lättare än 43km på stigar en kall februaridag.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *