Juni – dags att summera första året…

Nu har det gått ganska precis ett år sedan jag började med löpträning på en mer regelbunden och seriös nivå. Under de här första 12 månaderna har jag sprungit ihop 1328 kilometer. Vikten ligger ungefär 5 kilo lägre än för ett år sedan och jag har helt klart fått bättre kondition och blivit en snabbare löpare. Årets Göteborgsvarv får väl ses som ett kvitto på att träningen gått bra och gett resultat. Det blev ju mitt bästa varv någonsin med en tid på 1:53:35.

Jag får fundera på hur jag vill träna i fortsättningen. Nu första året har det varit pulsträning med schema från Aktivitus som varit den metod jag använt för att bli bättre. Skall försöka köra själv under det kommande året och försöka använda mig av de kunskaper jag skaffat mig under de senaste tolv månaderna.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *