Träning vecka 9

SKADAD!
Vecka 8 slutade med inställda aktiviteter både lördag och söndag för det var risk för takras i idrottshallarna. I stället för friidrott fick det bli badrumsrenovering. Detta slutade med att jag gått och blivit öm under min högra häl, precis där jag hade ont innan Lidingölöppet förra året. Så det blev ett lätt beslut – VILA!
Sedan kom nästa elände. En morgon på väg till jobbet lyckdes jag trassla ihop mina fötter så att jag vred till vänsterfoten så att det kändes som om jag fick en kniv igenom den. Nu hade jag ont i båda fötterna – MERA VILA!
Jag behandlade mina ömma fötter med Tigerbalsam till mina arbetskamraters förtret. Men i slutet av veckan kände jag mig ganska bra i fötterna.

Veckan avslutades med Bergsjörundan. En helt galen tur på knappt 15 km varav en stor del av sträckan är svagt uppförslut. Passet slutade med att jag fick erfara vad stumma lår är och ett par dagars ömma lår.

Trots värken längtar jag till nästa gång det är dags för denna rundan.

Bergsjörundan

Det här inlägget postades i Vinter 09-10. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *