20 dagar kvar till Borås 6-timmars

Om 20 dagar är det dags för Borås 6-timmars. Ja, det är precis vad det låter som – ett lopp som pågår i 6 timmar och sedan är det över. Man springer på en rundbana och när slutsignalen går så mäter man hur långt man sprungit. Den som kommit längst vinner!

Vad kan man ha för mål när man ger sig i kast med ett sådant här äventyr? För mig gäller följande:

  • Klara marathondistansen under 4 timmar (5:35-tempo)
  • Springa längre än jag någonsin gjort – dvs >43.9km
  • Springa över 50km
  • Må bra efter loppet

Detta kommer att vara en helt ny tävlingsform för mig så jag hoppas lära mig mycket på detta premiärlopp. Den längsta tid som jag har sprungit tidigare är 6 timmar och 48 minuter. Blir spännande att se hur djupt jag kommer att sjunka mentalt och fysiskt innan loppet är slut.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *