Ännu en snabblunch…

Denna veckan börjar en sex veckor lång specialträningsperiod där jag skall börja öka mängden kvalitetsträning och framför allt få upp farten under mina träningspass. Tyvärr måste jag vara lite försiktig så jag inte sliter för hårt på mitt vänstra knä som jag har lite löparknäproblem med.
Idag var jag iallfall ute på lunchen och skulle försöka springa 6km hyffsat fort utan att få ont i knät. Dagen till ära valde jag mina gamla slitna Nike Air Pegasus skor. Jag kände marken genom sulorna men benen kändes bra.
Sprang som en gasell och fick en kilometertid på 4.59! Kanonbra för att vara dag 1 i mars. Känner lite i knät men det kommer nog att vara borta i morgon.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *