Fortsatt träning – vad kan gå fel

Ok, jag kom iväg till doktorn så nu är jag inne i rullarna för vidare behandling. Som väntat så blir det remiss till en ljumskdoktor. Doktorn jag var hos misstänkte att det var problem med lagningen av mitt gamla ljumskbråck. Ja, ja, vi får se vad det blir av det. Det blev inte träningsförbud utan jag kunde köra på som vanligt – fast gör det ont så var det lämpligt att ta det lite lugnare.

Får se hur detta kommer att påverka min löparsäsong 2011. Man får väl hoppas att det går att få in en eventuell operation mellan loppen eller kanske direkt efter finalloppet. Fast om resultaten inte blir något vidare kanske det är bäst att få det gjort så snart som möjligt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *