Fyra dagar kvar till Marathon #2

På lördag går Göteborgs Marathon och jag hoppas komma till start. Förra året var jag anmäld men fick förhinder. Kommer inte ihåg exakt vad det var men förmodligen var det tiden som inte räckte till. I år har jag i alla fall betalat in startavgiften så det brukar ju betyda en extra ansträngning för att komma till start och i mål.

Sprang Orust Tvärs (27km) för några veckor sedan men lyckades dra på mig någon märklig infektion med utslag på benen. Nu har jag ätit klart min penicillinkur och införskaffat 2XU kompressions-tights och det verkar som om formen är på väg tillbaka. Har under mina senaste träningspass lyckats ligga på en kilometertid runt 5:15-5:20 över rundor på 8-16km. Detta är snabbare än vad jag sprungit under hela 2012 med undantag för GV och Strömstadmilen. Oj, oj nu känner jag att hybrisen är nära – bäst att sluta här.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *