Idag sprang jag 30 kilometer!

Idag var det dags för sista riktiga långpasset innan W-R-T Sandsjöbacka Trail Marathon om två veckor. Hade satt klockan på 06:00 men hörde den inte – vaknade 6-minuter över 6 med ett ryck. Gick upp, åt lite frukost och försökte masa mig iväg. Fattar inte varför det verkar gå i ultrarapid på morgonen. Kom inte iväg förrän 6:50 – hade planerat vara iväg 06:30 för att komma hem lagom till familjens brödbak.
Termometern visade fem minusgrader när jag gav mig iväg. Hela passet kändes tungt och det gick ganska långsamt bitvis. Det blev löpning på grusad asfalt, grusad is och blankis inne på Kvibergsområdet. Fick sätta på mig mina broddar för att ta mig fram någorlunda säkert. Det kändes i benen när jag sprang på den knaggliga isen – kommer nog att bli tufft på loppet.

Passerade “mållinjen” efter 3:20 och hade då fixat ett personligt distansrekord på 30,77km.

Nu återstår återhämtning och aktiv vila inför loppet.

utby30k

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *