Jag har sprungit ett marathon!

Några dagar efter söndagens tävling kan det vara dags att samla sina tankar och börja se framåt. Måndag och tisdag hade jag lite ont i vänster lårmuskel och hade svårt att få in/ut benet ur bilen :-(, fick hjälpa till med handen och lyfta lite.
Nu är det redan onsdag och kroppen börjar kännas återställd igen. Klarade mig ganska bra, fick bara några blåsor på tårna. Knäna känns bra och vaderna likaså. Tror det var stärkande för kroppen med ett riktigt långt pass.

Nu är det dags att komma igång igen och snart är det dags för Göteborgsvarvsträningen. Jag skall köra samma upplägg som inför varvet 2010 med ett 5 veckors program som börjar vecka 16. Nästa vecka blir det sista veckan med grundträning, sedan drar specialträningen igång vecka 9. Då kommer jag att öka tempot och köra längre och längre pass i tävlingsfart (GV tempo 4.45). Långpassen blir bara 20 – 25km i 5.30 tempo. Skall även försöka få till lite transportlöpning till/från jobbet under perioden. Skall försöka ligga på 40-45 km/vecka.

Det här inlägget postades i WRT - Sandsjöbacka Trail Marathon. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *