LL2011 – 16 timmar till start

Då var det snart bara 16  timmar tills det är dags att ge sig ut i Lidingö-terrängen tillsammans med tusentals löpare. Några med hörlurar andra springer och är rädda att lorta ner sina skor. Det finns dom som kompislöper i bredd för att bromsa för alla som har bråttom i mål. I år startar jag i grupp 4 så det blir nog full fart direkt. Får försöka göra som Mustafa Mohammed föreslog i en artikel på jogg.se idag. Springa på känsla de första 20 kilometrarna som bara är en transportsträcka fram till de sista 10. Därefter är det bara att öka…

Denna sista vecka innan loppet började med 15km löpning i lördags för att sedan bli lite lugnare med cykling till och från jobbet (55km totalt). Mest känns det dock som jag vilat och jag vågade inte gå på Core-träningen i onsdags med risk för att jag skulle sträcka mig eller göra något annat dumt.

Idag blev det Kebab-pizza till lunch och sedan har det varit fullt upp med förberedelser efter jobbet.  Men nu är det mesta framplockat så att det bara skall vara att ge sig iväg i morgon vid 6-tiden.

 

Jag har bytt batterier i pulsbandet och GPS:en för om dom slutar att fungera så lär jag bryta ihop. Tror det kallas att vara slav under tekniken men man måste ju ha bevis på att hjärtat slår och att man rör sig frammåt. Här går det inte att förlita sig på magkänsla utan det måste mätas i bps och min/km. När jag som vanligt  irrade omkring och letade efter GPS:en funderade jag på om man kanske skulle skaffa en sån där GPS som man kan sätta på barn. Då skulle jag få en GPS som meddelade var min löpar-GPS finns. Vore fantastikt om man kunde se läget på mobiltelefonen ( jo jag brukar ringa till den för att försöka lokalisera den – problemet är bara att jag har den på tyst läge ibland) .

Kollade precis vädret och det verkar bli en höjdardag. Som vanligt en otroligt fin höstdag i skogen med solsken och nästan ingen vind.

Nej nu är det nog snart dags att gå och lägga sig så att jag orkar vakna när mina fyra väckarklockor ringer vid 05.30 i morgon.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *