Naken genom Strömstad!

Idag var det åter dags för Strömstadmilen, skulle egentligen inte springa men blev övertalad när jag anmälde barnen i Söndags.

När det var dags för start upptäckte jag att jag glömt ta med mig pulsklockan. Alla tillbehör var med men INGEN klocka! Frågan var om det skulle bli start ändå eller en DNS. Kan man springa naken? Jag har inte sprungit en meter utan att kolla pulsen de senaste 15 åren så nu blev det jobbigt – men det gick bra. Fick bara tiden från start så det blev lite svår huvudräkning och 5-ans gångertabell. Tur att jag höll 5-minuterstempo.

Cyklade de två milen till Rossö för att bli lite extra trött. I morgon blir det Rossö-runt i kajak.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *