Vad ska jag bli när jag blir stor?

Så här i höstmörkret börjar det bli dags att fundera på nästa års träning och tävlingar. Mycket är ju redan klart när det gäller DXC, GV, SM och DKM+ men sen kan det vara läge attfundera på vad jag tycker är roligt och vad som är nästa stora mål när jag gjort SM. Denna bloggen började ju 2009 när jag bestämt mig för att springa Stockholm Marathon 2012 och vad kommer som nästa steg? Jo undrar om det inte är dags att börja med Ultra Löpning. Tror det passar mig med lite mer mental utmaning och lidande. Att springa snabbt och jaga sekunder håller inte min kropp för längre. Att utföra övningar över tid verkar kroppen hålla bättre för. Så det får nog bli Ultra Löpning framöver…

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *