Varför regnar det alltid när jag kör MTB?

Idag var jag ute i skogen och cyklade igen, sist körde jag fel och hamnade i Paradiset. Denna gången så valde jag motsatt riktning när det skyltades mot Paradiset mitt ute i skogen. Trodde ett tag att jag var helt fel ute och höll på att hamna tillbaka på Bohusleden.

Det visade sig att det gula spåret var rätt och efter en liten stund hamnade jag på Ögärdets Industriområde – dit jag ville komma.

Parkerade järnhästen och passade på att fotografera lite, tror han snart sett sina bästa dagar och kommer att hamna i Paradiset på riktigt. Själv lyckades jag få ihop 19km cykling och därefter tog jag en löprunda på dryga 5km.

Tycker det fungerar rätt bra att kombinera cykling och löpning nu när jag inte kan springa så länge utan att få problem med mina magmuskler. Det blev 101 konditionshöjande minuter. Tror jag skall gör om denna runda en dag när det inte regnar. Då kanske det går att cykla hela sträckan utan att behöva vara rädd för att köra omkull på några hala rötter.

Det här inlägget postades i MTB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *