Bästa miltiden sedan oktober 2010

Idag gjorde jag ett 10K-test på lunchen. Det blev min favoritbana med start vid Bågskytteklubben och sedan vidare till Stora Holm över den jobbiga Tuvebacken. Totalt visade GPS:en en total stigning på 60 meter upp och lika mycket nedför under mina 10km.

Startade som vanligt lite för fort men försökte hålla 4:30-tempo och kom faktiskt till vändpunkten med ett snitt på 4:29. När det var dags att springa hem gick det tyngre, dels på grund av en envis motvind och sedan var det länge sedan jag sprang i tävlingsfart längre än 5km.

Kom slutligen i mål på tiden 46:42 vilket är näst bästa miltiden någonsedan. Snabbaste milen gjorde jag på Sävedalsloppet i oktober 2010 (45:09).

Hurra! Hurra!

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *