Ett grymt pass…

Idag var det bara några minusgrader vid lunchtid och lätt snöfall. Går och förbereder mig mentalt för söndagens lopp i Sandsjöbacka. Har två D40-pass i schemat men vill inte slita ut mig samtidigt som jag behöver bli övertygad om att de senaste veckornas cykling till och från jobbet inte förstört löparbenen.

Nåväl jag bestämde mig för att göra ett 5K-test, dvs 5km så fort det bara går – typ tävlingsfart. Lite uppvärmning och sedan bar det iväg iförd vintermundering och mina kära Icebugs på fötterna. Fick tiden 11:13 vid vändning (2,5km) för att sedan ta mig i mål på 23:19. Snittet blev hyfsat 4:38 och det var det bästa 5K-testet sedan april 2011 (22:27) så man får vara riktigt nöjd med tanke på förutsättningarna. Kan nog pressa tiden ner mot sub22 innan Göteborgsvarvet.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *