Nu börjar träningen för 2013…

Nu är det vecka 47 och mitt träningsprogram för 2013 började i måndags. Egentligen har jag inte kommit igång särskilt bra men hoppas kunna ta igen lite under slutet av veckan. Har problem med mitt högra knä som är lite svullet och vaden som svullnar frammåt eftermiddagen. Det gör inte ont men känns och ser lite otrevligt ut.

Kom igång med onsdagscyklingen till/från jobbet och försökte få lite klipp i pedalerna och få upp pulsen så att det blir lite nytta med turen.  Var och testade mig i slutet av oktober och hade schyssta värden för min ålder. Dock skulle jag nog kunna trimma bort 10kilo och få ett testvärde runt 58 jämfört med det uppmätta på 51.

Jag gjorde både löpbandstest och cykeltest med det senare gick uselt – jag har har stor motor men kan inte få ut kraften i pedalerna. Blir något att tänka på fram till nästa test och framför allt inför DXC i maj.

I morgon blir det cykel till jobbet och därefter löpning 30 minuter. får se hur det känns i mitt ben.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *