På väg mot nya mål…

Då var jag tillbaka här på bloggen igen. Det är bara tre dagar kvar till Lidingöloppet som blir mitt tredje och troligtvis mitt sista i en serie om tre lopp.

Första loppet 2009 var mest ett lopp där jag tänkte att jag skulle se och lära som det heter. Då hade jag tränat kontinuerligt sedan början av juni och hade som mål att komma runt på 3:30. Det gick bra och jag fixade en tid på 3:08.

Andra året hade jag ökat på ambitionsnivån något och ville gå under 3:00. Naturligtvis överträffade jag mina förväntningar och sprang i mål på 2:48.

Som sagt  så är det dags för tredje loppet och målet är satt till 2:45 men det finns tvivel. Jag har haft besvär med mina inre magmuskler i snart ett år med kulmen i juni då det inte gick att springa alls. Under sommaren blev det en hel del paddling och MTB-cykling. Magen har blivit bättre och nu kan jag springa 15km utan större besvär. Dessutom har jag börjat på F&S Core-träning och börjar få ordning på min mage. Det som blivit problemet nu är att jag fått ett annat löpsteg och dessutom har jag tappat farten. Har inte vågat mig på några intervaller ännu.

Har börjat drömma om att bli ultralöpare – tycker det verkar intressant att springa långt och långsamt. Nya utmaningar väntar då med mental balans och uthållighet.

Men först får vi se hur det går på lördag – hoppet om 2:45 är inte borta… och det kan ju gå fler tåg till Stockholm.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *